Какво иска тая мръсница някой има ли си на идея?? Цял ден държи 2000 об на място!
Известие
Collapse
No announcement yet.
държи 2000об на място??!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКакво иска тая мръсница някой има ли си на идея?? Цял ден държи 2000 об на място!)))
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКакво иска тая мръсница някой има ли си на идея?? Цял ден държи 2000 об на място!
Comment
-
Точно от вас двамата не го очаквах. Направо ме взехте за мезе, сега след като сериозните хора се изказаха какво да очакваме по-нататък по темата , . . ,sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Абе тва в София да нямате изтичане на газ някъдекак да го чистя това моторче да не го разваля нещо?
sigpic
Comment
-
Ами да чистил съми къде да го адаптират тва моторче? Да бях те питал снощи
ма то с тия сервитьорки . .
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМи бинзин, ко да го праишAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Сега си огледах по-обстойно под капака - пластмасовата част на жилото където се регулира се е счупила и оттам жилото запъва така че печките стига са подскачалида не хвърлите утре помпа
тогава ако иска някой може да му подаря жилото да си го навие на врата
това в кръга на шегата не може да отречете, че си го изпросихте
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСега си огледах по-обстойно под капака - пластмасовата част на жилото където се регулира се е счупила и оттам жилото запъва така че печките стига са подскачалида не хвърлите утре помпа
))
бтв съвсем сериозно, това на мойта бензиновата 16в ТС беше счупено така, и освен некво свирене съм нямал проблеми с оборотите
при танас, твоя мотор, му седеше така, и е от МПХ ...ама кво се праи оттам нататак и той незнае'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСега си огледах по-обстойно под капака - пластмасовата част на жилото където се регулира се е счупила и оттам жилото запъва така че печките стига са подскачалида не хвърлите утре помпа
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеАко не се оправи след лато оправиш жилото адаптация правят във Бош сервизите и предполагам на други местаsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеАко не се оправи след лато оправиш жилото адаптация правят във Бош сервизите и предполагам на други места
Клиент/аз/ - Казаха ми за някаква адаптация на дросела
Майстор - Кой ти го каза, да ти го напрай е! Майка им да ...
К - От газовите уредби ми казаха че еди какво си
М - да ти го напраят ве, майка им да ...
Общо взето след тоя разговор следващите отговори ги предвидих и спрях въпроситеsigpic
Comment
-
Е как може на мен на околовръстното са ми правили адаптациа след почистване на дросела който не беше чистен доста време на студено държеше 1500 а като загреее започваше да клати много стабилно на място и едно момче точно в този сервиз ми я адаптира и се оправи мисля че се казваше Стоян. Ако се беше обадил миналата седмица един колега ми беше дал Алфадиаг да я пробвам и в програмата има функциа за зануляване на моторчето на празния ход мисля че щеше да стане с нея.
Пробвай с знуляването от ключа даваш на контакт за 90 сек без да палиш и натискаш педала на газта махаш контакта за 90 сек след това палиш и оставаш да работи на място 5 мин но това не се получва всеки път.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment